1 Φεστιβάλ μουσικής «ΜΑΝΑ ΓΗ»




Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του Ορειβατικού Ομίλου "Η ΓΚΟΥΡΑ".

Ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΌΜΙΛΟΣ ΗΡΑΙΑΣ «Η ΓΚΟΥΡΑ» στις 10/7/2010, ώρα 8.30 μ.μ. πραγματοποίησε την προγραμματισμένη εκδήλωση  1  Φεστιβάλ μουσικής «ΜΑΝΑ ΓΗ» στη συμβολή των φαραγγιών της Γκούρας και του ποταμού Τουθόα Γορτυνίας», υπό την αιγίδα της ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (ΤΕΔΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ) με μεγάλη επιτυχία.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε πρωινή πεζοπορία στο δεύτερο μισό τμήμα του Φαραγγιού της Γκούρας (μήκους 7,5 χιλ. περίπου) δηλαδή από το γεφύρι Λυσσαρέας, ανάμεσα στα χωριά Λυσσαρέα και Κοκκινοράχη, μέχρι τη συμβολή του με το ποτάμι Τουθόα ή Λαγκαδινό Ρέμα.
Το βράδυ της ίδιας μέρας έγινε η κεντρική εκδήλωση, το 1  Φεστιβάλ μουσικής «ΜΑΝΑ ΓΗ» στη συμβολή των Φαραγγιών της Γκούρας και του ποταμού Τουθόα. Ήταν μια εκδήλωση για τη φύση και τους νέους. Η προσέλευση του κόσμου-όλων των ηλικιών- ήταν πολύ μεγάλη, υπερίσχυσε όμως η συμμετοχή της νεολαίας.
Όλη η γιορτή πραγματοποιήθηκε σε έναν άνετο χώρο, ακριβώς δίπλα από το ποτάμι, διαμορφωμένο κατάλληλα με φροντίδα του Δήμου Τροπαίων, ο οποίος φρόντισε και τη βελτίωση του υπάρχοντος χωματόδρομου 5 χιλ. περίπου, που οδηγεί εκεί από το χωριό Αετορράχη, καθώς και τη διάθεση των απαιτούμενων τραπεζοκαθισμάτων.
Επίσης, στους εκδρομείς προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα και αναψυκτικά. Η εκδήλωση έκλεισε αργά τη νύχτα.








http://m-diamantopoulou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου